Noen tilbakemeldinger fra par som har vært hos oss;


"Parutvikling hjalp oss gjennom en vanskelig fase. Nina og Sigmund traff oss mitt i hjertet (og hodet) med sin tilstedeværelse og kunnskap. Vi er dypt takknemlige for støtten vi fikk og er den dag i dag, halvannet år etter, flittig brukere av de verktøyene vi fikk med oss i prosessen. TAKK".    

 #

"Vi tok kontakt med Nina og Sigmund da vi hadde fått barn og merket at vi ikke kommuniserte like godt som tidligere. Vi ville be om hjelp for å kunne få det best mulig, sette parforholdet på agendaen og forebygge destruktiv kommunikasjon. Nina og Sigmund tydeliggjorde mønstre som påvirket hvordan vi kommuniserte og vi fikk hjelp til å endre dette på en god måte. Timene i parterapi har vært spennende, morsomme og utfordrende. Nina og Sigmund har lagt en trygg ramme rundt timene og har møtt oss på våre behov. Ikke minst har det gitt nytt liv til parforholdet og gjort at vi står enda stødigere sammen som par. Vi anbefaler alle å gå jevnlig i parutvikling og hente støtte utenfra. Vi tror at mange samlivsbrudd kan unngås ved å søke støtte på et tidlig tidspunkt i parforholdet. Vi anbefaler Nina og Sigmund på det varmeste"

Par fra Østfold

 #

"Det å ha 2 terapeuter samtidig, en kvinnelig og mannelig, gjør parterapien svært rettferdig og diplomatisk. Begge parter blir sett. Nina og Sigmund er gode til å se begge parter, stoppe opp kommunikasjonen og reflektere over hva som egentlig blir sagt. For vår del så de den destruktive kommunikasjonen som ødela mye i vårt forhold . Dette er rettet på og vi har blitt bevisste og lykkelige"

Par fra Vestfold

  #

Uten dere hadde vi ikke vært der vi er i dag. Kanskje hadde vi slitt oss helt ut. Dere har gitt oss nye og livsviktige innfallsvinkler, og gitt oss kunnskapen om hvor viktig det er å kunne lytte og å se både innover og fremover. Det største av alt er at dere brakte verdighet inn i prosessen vår. Da ble det ikke bare slik at vi ble lappet sammen, men det er faktisk ganske stilig å gå videre sammen og vite hva vi har fått til og hva vi har.

Takk for oss, til dere begge.

Par fra Østlandet