De færreste av oss har gode forbilder når det kommer til parforhold. På skolen lærte vi lite om følelser, utfordrende forskjeller, konflikthåndtering og god kommunikasjon. Vi prøver og feiler og ser i statistikkene at altfor mange forhold ryker.

Det er lurt å forebygge, erfaringer viser at om vi lar parforholdet skure og gå, kan det bli vanskeligere å reparere!

Tilbakemeldinger fra tidligere kursdeltagere:

"Tusen takk for et kjempe artig foredrag. Det var sykt bra, du lærer med både hjerte, hjernen og kroppen. Det var veldig interessant å høre å og ble så revet med at jeg ikke fikk skrevet ned noe særlig.  Jeg kjente meg godt igjen på mange punkter og samtidig så ble jeg litt stolt over meg selv og min partner som gjør mange av de punktene som skal til for at vi skal fungere .For min del kunne du ha pratet i 2 timer til, tiden gikk alt for fort.Håper dette er noe du kommer til å satse på, det var helt gull."

 Hun sier det så bra og det er så enkelt at jeg tenker, hvorfor har jeg ikke tenkt på dette før?

 ”Liker veldig godt når du forklarer det du snakker om med konkrete eksempler fra terapirommet og ditt forhold. Liker at du byr på deg selv! Mye glimt og glede - BRA!

 ”Veldig bra med alle tipsene og erfaringene du gir fra eget parliv og jobb”

”Du kler og passer veldig godt til å formidle all kunnskap og klokskap!”

 ”Jeg likte at du snakket engasjert, tydelig og mye gav veldig mening. Jeg går ut døra med en veldig god følelse om at jeg ikke har det så verst!

”Jeg likte ALT!”

Nina har jobbet med par i 25 år og deler på foredraget essensen av det viktigste for et godt samliv

For informasjon kontakt: nina@parutvikling.no 93 28 88 87


© Copyright PARUTVIKLING